danwca Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Cześć.Mam mały problem z plikami Aline 2 wersja 2 i VirtualBox'em podczas wybierania dysku wyskakuje błąd: W VirtualPC mam podobny błąd.Wypakowałem pliki ze 3-5 razy i ci ągle ten sam problem, lecz prędzej za pierwszym razem wszystko na spokojnie się udało. Proszę o pomoc, dzięki z góry. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
LikeWeed Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 masz na vBox jakieś inne maszyny ? Odnośnik do komentarza
danwca Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 tak, posiadam trzy maszyny. Odnośnik do komentarza
Krysti1910 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 tak, posiadam trzy maszyny. To juz chyba sam znasz odpowiedź na swój problem Odnośnik do komentarza
danwca Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 To juz chyba sam znasz odpowiedź na swój problem Już sprawdzam. Już sobie poradziłem rozwiązaniem było usunięcie wszystkich maszyn. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.