SurvMotion Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam chcę skrypt na blokądę odpalania portalu ,ale nie chcę ,aby zapalniczka nie działała czyli flaga odpada! Startujemy za godzine! Kliknij! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SurvMotion Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 @ref Startujemy za godzine! Kliknij! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrej Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 jak zrozumiałem to chodzi ci o portal do Nethery. Wyłącz nether i nikt nie przejdzie do niego. U siebie wyłączyłem nether i żaden portal nie działał portal możesz wyłączyć w server.properites i zamienić allow-nether=true na false Zapraszam na serwer SkyBlock IP: s2.hostmc.pl:30148 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SurvMotion Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 @UP ale chcę żeby gracze mieli dostęp do portalu tylko jest bug i da się itemy kopiować przez portal. Startujemy za godzine! Kliknij! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Spróbuj tak: on portal create: cancel event albo: on portal enter: cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacki Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 on portal: cancel event send "&cNie mozesz uzyc portalu!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.