gnomek534 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Siemka mam pytanie czy istnieje taki plugin który daje kase za seryjne zabojstwa tzn jesli ktos zabije 3 z rzedu to dostaje cos kasy + liczy mu to i gdy wpisze np stat to wyskakuje ile mial trzech trupow 2 itp I mam jeszcze 1 pytanie czy jest tez cos takiego aby na sg kto pierwszy kogoś zabije dostaje 1 krew i kase i tez mu liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiestooo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Znalazłem coś takiego, sprawdź http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/killstreak/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomek534 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Moze mi ktos napisac jak to dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomek534 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 help :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomek534 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomek534 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba669 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 A może byś pomyślał o napisaniu skriptu https://imgur.com/a/kaUjh2y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomek534 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 ja w skryptach nic a nic sie nie znam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomek534 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomek534 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.