feat Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam. Mam do was pytanie.Gdyż kupiłem CS:GO i nie zależy mi na grafice modelach itd ale na tym aby gra chodziła płynnie. Więc jeżeli znacie się na CS:GO to podajcie mi najlepsze ustawienia graficzne aby było jak najwięcej FPS Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaxx Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Najniższe ;__; sory, ale inaczej chyba tego się nie da opisać, ustaw niskie detale, tylko sobie rozdzielczość wysoką zostaw, żebyś coś widział. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prb5g Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 800x600 rozdziałke i w konsole wpisz fps_max 300 :P i tak jak Up napisal all na niskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feat Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Spoko. Do Zamkniecia panie moderatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.