xarkaz Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mam taki problem , otóż w cs 1.6 z komendami mam po 50 fps , a jakiś rok temu na 10 razy słabszym komputerze miałem nawet po 400. Intel Celeron CPU B820 2x 1,7 GHz 6 Gb Ram Intel HD Graphics Dodam jeszcze że w cs go już mam nawet te 50 fps a w 1.6 więcej nie wyciąga . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoEj Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 fps_max 400developer 1wpisz to w konsolce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xarkaz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 No chyba logiczne że taki coś robiłem , proszę mi nie podawać komend do cfg bo takowe znam wszystkie . Problemu szukałbym w czymś innym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klikacz Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Znajdź w ustawieniach karty graficznej Synchronizacja pionowa -----> wymuś wyłączenie. O tym nie wspominałeś, więc chcę zaznaczyć, że przydatna rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante_/ Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Tak jak wspomniał Klikacz wyłącz synchronizacje pionową. Jak nie wiesz jak to zrobić to wpisz w google np. ATI ( zależne od Twojej karty graficznej ) synchronizacja pionowa i to raczej powinno pomóc, a jak nie to może formacik ;d. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu. Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Po co mu synchronizacja jak nawet 60fps nie ma. Jest to laprop czy komputer stacjonarny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xarkaz Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 laptop , synch off . Nowy lapek to format wykluczam, Sterowniki nowe, nawet Game bostery nie dawają rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.