Rbendelewski88 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam. Chciałbym aby ktoś pokazał mi program lub zrobił sygnature. W sygnaturze ma sie znajdywac : Nazwa Servera: MineNicksTyo: PvPSloty: 100IP: podaj ipPotwory: NieZwierzeta: NiePvP: TakPremium: NieNether: Będzie arena w netherzeWhiteList: Nie dzięki będe lajkowaććć POMOGŁEM? DAJ LIKE + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortes98 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Gimp, lub photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbendelewski88 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Gimp, lub photoshop obojętnie żeby było ładne POMOGŁEM? DAJ LIKE + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaiZeN_PL Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Kolega wyżej powiedział ci w jakim programie możesz to zrobić, ale widać, że tego nie zrobisz więc napisz w tym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Lol od tego masz FA [FanArt] http://www.mpcforum.pl/forum/19-fanart/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.