asada Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam, jestem całkowicie zielony w robieniu stron itp, chciałbym zrobić bardzo prostą stronę szablon juz mam ale dalej nic nie wiem co robić. strona typu http://www.warsawshore-online.pl/ chce tam móc jako jedyny robić tematy z tagami i dodawać linki do filmów/serialii. Mogę to zlecić jeśli ktoś chce tylko prosze o wycene <span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jsdev Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jak chciałbyś sam pisać to baza danych(przechowywanie treści),SQL,PHP(wyświetlanie), ewentualnie w zwykłym htmlu, ale musiałbys cały czas po edycji wrzucać stronę na serwer, co nie należy do przyjemnych. Polecam zaznajomić się z jakimś CMS'em blogowym, to będzie najlepsza opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asada Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Własnie dlatego licze że ktoś mi pomoże i nie mówię ze za darmo, bo pewnie dla doświadczonego webmastera to chwila roboty <span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.