MHBK Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Siema mam problem z Dyn.pl nie wiem jak zrobić stronę pod dyn.pl pomocy :< mam nadzieje że pomoże ktoś dziekuje z góry pewnie pomysliłem działy Odnośnik do komentarza
mikrofon3 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Siema mam problem z Dyn.pl nie wiem jak zrobić stronę pod dyn.pl pomocy :< mam nadzieje że pomoże ktoś dziekuje z góry pewnie pomysliłem działy dyn.pl jest pod MuOnline serwer a stronki to jedynie xampp lub appserver : pod www itd Odnośnik do komentarza
LamoK Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jemu chodzi pewnie jak podpiąc Dyn pod www o ile ja to dobrze rozumiem Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! Odnośnik do komentarza
Ozirus Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 DYN.pl już nie transferuje IP, a bynajmniej ostatnio (jakieś 3 mieszki temu jeszcze, już nie działało). Dyn jest to serwer umożliwiający ustanowienie jednego IP pod twój komputer. Całkiem użyteczne dla osób posiadających zmienne ip. W celu instalacji strony musisz wykupić sobie jakiś hosting, jak już kupisz to pewnie będzie tam wgrane już jakieś oprogramowanie, a jak nie to to tak jak kolega wyżej napisał, potrzeba zainstalować jakiegoś xampa albo apacha. Na to wrzucasz moduł strony --> STMP2, bądź bardziej funkcjonalne MuCore. MuWeba nie polecam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.