..Hans.. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 1.Jak się nazywa ten skrypt na Katarine że nie można przerwać ulta Kary ? 2.Używam Skrypt Katarina Combo Czyli że wciskam spacja i całe combo idzie na przeciwnika. I tu moje pytanie czy jak używam te Katarina Combo to mógłbym również jednocześnie używać ten skrypt co nie można przerwać jej ulta ? Jeśli tak to fajnie bo Spacja i combo na przeciwnika i nie bedzie mógł przerwać mi ulta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillo112 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Lol ale to nie oto chodzi. Bo był taki błąd że skrypt do katy pod SAC przerywaj jej ulta po porstu po przez poruszanie się postaci ale ktos tam zrobil nowy skrypt który blokuje ruch katy podczas ulta i nie mozesz w tedy je przerwac ale wszstkie inne hard cc etc. twoje ulty przerywaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozin98 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ten skrypt nazywa się AntiBreakUltimates. http://botoflegends.com/forum/topic/5176-antibreakultimates-revamped-v10/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanosh. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 1.Jak się nazywa ten skrypt na Katarine że nie można przerwać ulta Kary ? 2.Używam Skrypt Katarina Combo Czyli że wciskam spacja i całe combo idzie na przeciwnika. I tu moje pytanie czy jak używam te Katarina Combo to mógłbym również jednocześnie używać ten skrypt co nie można przerwać jej ulta ? Jeśli tak to fajnie bo Spacja i combo na przeciwnika i nie bedzie mógł przerwać mi ulta Skrypty kumulują się więc tak exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..Hans.. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Skrypty kumulują się więc tak LooL to teraz nie masz szans na kete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanosh. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 LooL to teraz nie masz szans na kete Po to skrypty zostały stworzone exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.