Tynek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Cześć Mam taki skrypt: on death of player: if attacker is zombie: set the death message to "&6* &c%player% zostal zabity przez zombie" Ale on kompletnie nie działa, reloaduje się bez errorów, a wiadomość pokazuje normalną: ... was slain by Zombie Proszę o pomoc. dsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tearquester Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 on death of player: if attacker is zombie: trigger: broadcast "&6* &c%player% zostal zabity przez zombie" A tak daj Jesli bedzie ok. Nie zapomnij o + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naladar Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 on death of player: if attacker is zombie: send "&6* &c%player% zostal zabity przez zombie" to all players sprawdź to Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tynek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 on death of player: if attacker is zombie: trigger: broadcast "&6* &c%player% zostal zabity przez zombie" A tak daj Jesli bedzie ok. Nie zapomnij o + Can't understand this condition: trigger ;l @naladar też nie działa. dsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyl3r Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Proszę. on death of player: if attacker is zombie: broadcast "&6* &c%player% zostal zabity przez zombie." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tynek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 @UP To samo :C dsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafszy122 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jakiej wersji skripta uzywasz ? w 2.0.2 jest zbugowany victim i attacker ;x Sprobuj zmienic na 2.0 Beta 10 w moim przypadku dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tynek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Jakiej wersji skripta uzywasz ? w 2.0.2 jest zbugowany victim i attacker ;x Sprobuj zmienic na 2.0 Beta 10 w moim przypadku dziala Możesz mi przesłać jaki skrypt używasz? Mam na myśli ten kod, bo zmieniłem już na tą wersję 2.0 Beta 10 i skrypty powyżej niedziałaja. dsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeWorld Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Proszę, http://wklej.org/id/1234279/ mi to działa na 2.0.2 więc nie wiem czemu mówicie że nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DemomanHACK Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 on death: if attacker is zombie: if victim is player: set the death message to "%attacker przez %victim%" mi to dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tynek Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 @up Natomiast mi nie działa dsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tynek Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 ref dsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomazo Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jaką masz wersje skripta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tynek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 @REF @up Próbowałem na 2.0.2 jak i na 2.0 beta 10 jak poradził kolega parę postów wyżej. dsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tynek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 ten skrypt mi działa: on death of player: attacker is a zombie: set death message to "%victim% zostal zabity przez %attacker%" Jeszcze chciałbym wiedzieć jak zrobić wiadomość jak gracz spadnie z wysokości. dsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tynek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 MOŻNA ZAMKNĄĆ / EDIT dsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.