RedPompa Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Cześć! Chciałbym byście podali mi screenshoty, lub po prostu napisali jak skonfigurować Sida's Auto Carry i Vayne's Mighty Assistant, żeby robiły tak głośno chwaloną przez użytkowników "rzeźnię". Problemy są następujące: -Często missuje stuna, i przez to szybko schodzę z linii ponieważ brakuje mi many -Za długo czeka między atakami, to chyba najgorsze że gdy gonie przeciwnika zamiast atakować od nowa idzie i nic nie robi -Głupio używa ulta, nawet w mixed mode. To by było na tyle, z góry dziękuję za pomoc i trud przy zrobieniu tego ewentualnego SS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sellyne Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Polecam wyłączyć Ci używanie ulta w mixed mode, a używać go tylko w Auto Carry, ponieważ zawsze możesz się pomiędzy tym szybko przemieścić, a nie będiesz przy tym marnował ulta. jestem w gimbasie i mam 3 kolegów więc sobie uważaj co i do kogo mówiż kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pener 2k14 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Rzeźnia to nie tylko zabijanie ludzi. Ogólnie chodzi o to, że nawet zwykły debil Ci zrobi 300 cs/30minut na tym SAC'u i przy tym też dodgeuje jakieś skillshoty. A ogólnie skonfigurowane to powinno być już od razu po skopiowaniu do common. Ale tak czy siak MMA podobno lepsze z tym, że brak pluginów z tego co pisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcoly Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Rzeźnia to nie tylko zabijanie ludzi. Ogólnie chodzi o to, że nawet zwykły debil Ci zrobi 300 cs/30minut na tym SAC'u i przy tym też dodgeuje jakieś skillshoty. A ogólnie skonfigurowane to powinno być już od razu po skopiowaniu do common. Ale tak czy siak MMA podobno lepsze z tym, że brak pluginów z tego co pisali. IMO sam orbwalk/lasthitowanie nie jest warte 15$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bangerr Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 IMO sam orbwalk/lasthitowanie nie jest warte 15$. z vipem jest warto. sam go posiadając na p1-d5, często pisali na mnie bot, nikt mi nigdy nie zwiewał bo ten skrypt posiadał (aa + fast move i tak dalej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.