Brocki Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam Chciałem zainstalować sobie po długim czasie grę Warhammer Mark of Chaos, lecz wyskoczył mi taki błąd: http://imageshack.us/photo/my-images/17/zusy.jpg/ Nie wiem co z tym zrobić, liczę na waszą pomoc. Specyfikacja komputera:Procesor: AMD Fx 6100 6 rdzeni 3,30 GHz RAM: 4GB Karta graficzna: ATI Radeon HD 3000 System: Windows Vista Basic 32 bit SP2 Jeszcze raz proszę o pomoc @edit Taki sam problem wyskakuje podczas odinstalowywania Supreme Commander FA. DVD nie ma tu nic do gadania, więc coś siedzi na kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DesoPL Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Albo płyta porysowana, albo DVD się popsuło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocki Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Albo płyta porysowana, albo DVD się popsuło. Płyta ma zaledwie 2 małe ryski a DVD dobre, bo inne gry jakoś się instalują normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocki Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Pomoże mi ktoś z tym? Bo naprawdę nie wiem co robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocki Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocki Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocki Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Znalazłem rozwiązanie: Wystarczy wyłączyć DEP i wszystko gra Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistical92 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Moc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.