Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expbot, Proszę Was O Pomoc.

elitq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ściągnąłem ExpBota, wkleiłem jakieś trzy pliki locale_de z różnymi rozszerzeniami do metin2/pack, wszedłem w expbota, zalogowałem się podanymi passami.

Następnie kliknąłem start new game, wybrałem lokalizacje tego pliku z metinem (zapomniałem nazwę, ale jestem pewien że wybrałem właściwy), i włącza się metin. Po wybraniu postaci, jest ładowanie z obrazkiem, po ładowaniu na ułamek sekundy włącza się okno gry, i widzę okienko bota z funkcjami, ale wywala mnie do bota wyłączając metina. Daje 'start role', i pięknie loguje się, wybiera automatycznie postać, akceptuje - i jest ładowanie gry. Znowu na ułamek sekundy włącza się okno gry, i wywala mnie do bota na pulpicie.

Reconnect in 9...8... i odlicza, dojdzie do zera, metin znów się włącza, loguje się, i po wejściu do gry znowu wywala, i reconnect in 9...8... i tak w kółko ciągle.

Jak daje właściwości Loadera (czyli bota) to nie mam tam zgodności z win XP tylko 2000, 95, 98.

Net framework 3.5 nie wiem czemu, nie chce się zainstalować - jak myślicie, czy to jego wina że bot nie działa?

Jakieś propozycje co poprawić i co zrobić żeby ten bot działał?

Proszę o pomoc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...