axi523 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witajcie mam internet 6mb.Strony mi się nie chcą ładować anni predkos pobierania jest 0 .A internet pisze że jest i np gram w cs go przez steam i noramlnie mogę grać a strony się ładować nie chcą za pomoc oddwdzieczę się przyzwoicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jsdev Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Przenieś z innego komputera i użyj TCP Optimizer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jsdev Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jaką masz prędkość internetu na speedtest.net ? Używasz jakichś programów P2P czy innych pobieraczy ? Internet przewodowy/bezprzewodowy (jak tak to zabezpieczony?) i jaki dostawca ? Możesz też zmienić przeglądarkę (w ostateczności), a komputer i tak możesz przeskanować np. darmowym MBAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axi523 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 6mb przewodowy a jak mam zrobic test na speed test jak mi nie działa ;d ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axi523 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 dalej nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krymci0 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie wiem czy to pomoże, ale zmien przeglądarke moj kolega mial cos takie ze w cs'a normalnie gral a na fb i inne nie mogl wejsc i zmienil przeglądarke.Ale też przeskanuj kompa w razie czego a reszte pomocy zostawiam kolegom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
axi523
Witajcie mam internet 6mb.Strony mi się nie chcą ładować anni predkos pobierania jest 0 .A internet pisze że jest i np gram w cs go przez steam i noramlnie mogę grać a strony się ładować nie chcą za pomoc oddwdzieczę się przyzwoicie.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.