Erenee Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witajcie mam problem mianowicie z plotme po reloadzie/wylaczenie serwera , obojętnie skutek jest ten sam , gracza tracą swoje dzialki , nie piszcie mi że tak sie dzieje z pluginem tylko napiszcie co moge zrobić żeby jakoś one sie zapisywaly , probowalem z zapisem pliku plotme na dysku i wrzuceniu go po reloadzie , ale efekty żadnego nie bylo . Posiadam tylko AutoSaveWorld Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelmaBoox Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Masz plugin, ktory zapisuje swiat ? AutoSaver lub cos w ten desen ? Jestem właścicielem kilku serwerów Minecraft. Jestem chłopakiem. Niedługo startuje mój serwer Prison. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiestooo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 A próbowałeś komendą /region save ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erenee Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 region save przed chwila spróbowalem ,nie pomoglo , ogolnie chyba nie w tą strone idziemy bo plotme nie jest oparte z tego co wiem worldedit , chyba że sie myle Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erenee Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 @ref Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba669 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 ściągnij pl autosave https://imgur.com/a/kaUjh2y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyl3r Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Na pewno masz najnowszą wersję PlotMe? Sprawdź, czy twój świat, config PlotMe i plugin mają CHMOD 777. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erenee Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Obecnie wersja 1.5.2. ale na 1.7.2. byl ten sam problem . Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rresz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 nie w tym problem jaka wersja mv (multiverse core) + autosave world jak starsze wersje nie bedzie dzialac Pomogłem? Zostaw Like Oraz Zagłosuj Na Mój Serwer Dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erenee Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Z twojego zdania nic prawie nie rozumiem . Skoro inne światy sie zapisują są te same budowle itp . a na plotme dzialki mają budowle tylko tracą wlaścicieli więc to pewnie problem w czym w plotme a nie jak sugerujesz multiverse czy autosave . Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tearquester Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Aktualizuj wszystkie pluginy z wersji na wersje i nie bedziesz miec tego. Badz prawdopodobne plugin moze potrzebuje MySQL :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erenee Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 @ref Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zigaopl Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Sciagnij nowy world guard i edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erenee Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 @up zrobilem to i nie chodzi . Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erenee Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 @ref Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erenee Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 @ref i przy okazji dodaje w zalaczniku liste pluginów . Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erenee Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 @ref Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati19992014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 pobierz autoSave/saveWorld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erenee Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Nie widzisz na liście pluginów autosave ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.