Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM ] Dzialki sie nie zapisują/resetują .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam problem mianowicie z plotme po reloadzie/wylaczenie serwera , obojętnie skutek jest ten sam , gracza tracą swoje dzialki , nie piszcie mi że tak sie dzieje z pluginem tylko napiszcie co moge zrobić żeby jakoś one sie zapisywaly , probowalem z zapisem pliku plotme na dysku i wrzuceniu go po reloadzie , ale efekty żadnego nie bylo .

Posiadam tylko AutoSaveWorld

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Masz plugin, ktory zapisuje swiat ? AutoSaver lub cos w ten desen ?

Jestem właścicielem kilku serwerów Minecraft.

Jestem chłopakiem.

Niedługo startuje mój serwer Prison.

Opublikowano

region save przed chwila spróbowalem ,nie pomoglo , ogolnie chyba nie w tą strone idziemy bo plotme nie jest oparte z tego co wiem worldedit , chyba że sie myle ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie w tym problem jaka wersja mv (multiverse core) + autosave world jak starsze wersje nie bedzie dzialac

Opublikowano

Z twojego zdania nic prawie nie rozumiem . Skoro inne światy sie zapisują są te same budowle itp . a na plotme dzialki mają budowle tylko tracą wlaścicieli więc to pewnie problem w czym w plotme a nie jak sugerujesz multiverse czy autosave .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...