spedalaj Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Siema Ostantio grałem leoną w rotacji,spodobała mi się na supporcie i chcę ją kupić ale za jakieś 2/3tyg też chciałbym do niej skina kupić i tu moje pytanie który skin jest do niej fajny? Ma dobry art w grze i może coś zmienionego mi osobiście podoba się leona żelaznych solari podajcie,który według was skin jest do niej najlepszy Odnośnik do komentarza
Qurrix Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Tak, warto, dobry support - Ulti do tf'ow - Dociagniecie + stun - Stun - Wybuchająca tarcza - Tanky Polecam ci Pool Party Leone, fajny wygląd w grze, splash art i zmienione animacje (z tego co pamiętam) Odnośnik do komentarza
Vomar™ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jak najbardziej warto, co do skina wydaje mi się, że PoolParty wygląda najlepiej zarówno art, jak i w grze, a animacje skilli jeszcze bardziej nadają mu smaczku :> Odnośnik do komentarza
Eryk Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Leona to świetny wybór +tons of cc +przydatna w team fightach +twarda +dobra na linii Pool Party Leona +świetny art +boska w grze +super recall Odnośnik do komentarza
Kleas Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Leona: -przyciągnięcie -stun -slow -cover -twarda -pomaga zdobyć fraga -mocny pick Co do skinu to świetny klimat,ładny art oraz świetnie się prezentuję. Odnośnik do komentarza
Nya Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Valkyrie jest świetny, ale model... Jak kupujesz do niej skina to PoolParty. Dat recall. "I bring a vision of utopia" - Aether Wing Kayle. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Leona jest często wybieranym supportem, bardzo przydatna w early i late game. Co do skórki, na pewno PoolParty, sama ją mam i jestem zadowolona, fajne cofanie :p Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.