I'm ToNy Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Pewnie znasz serwer Kwadratowa Masakra? Może chciałeś na nim zagrać? Nie miałeś możliwości? Teraz już masz! Anteks12345 (ParrotCraft) razem z 12ddxd tworzą serwer na podstawie Kwadratowej Masakry Drop ze stone, zabezpieczenia anti-griferskie, życia, miła atmoswera i brak lagów! Dołącz już teraz! Ip: kwadratowekrysztaly.maxc.pl Odnośnik do komentarza
Why Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Proszę o prowadzenie WL w temacie, inaczej zostanie on usunięty. 1h na edycję tematu. nvm Odnośnik do komentarza
Melhior Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Fajny Serwer Napewno Zagram Podanie juz wyslalem Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40 Odnośnik do komentarza
TheKajzera Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wygląda fajnie, podanie złożyłem i z chęcią tu pogram, kiedy bedzie IP podane?? http://www.speedtest.pl/test/62938204 Odnośnik do komentarza
I'm ToNy Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wygląda fajnie, podanie złożyłem i z chęcią tu pogram, kiedy bedzie IP podane?? ip to kwadratowekrysztaly.maxcraft.pl Odnośnik do komentarza
Melhior Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wedlug mnie serwer godny uwagi ale kazdy ma swoje zdanie ;D Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40 Odnośnik do komentarza
Kruszynox1918 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nie polecam serwera, ludzie biegają z zapalniczkami i lawą i podpalają graczy, mając ss'y administracja mnie olewa. Zginąłem już tak chyba 5 razy i odechciało mi się dalszej gry. Może administracja by się zjawiła na serwerze i zbanowała gracza: mikgie ? Zabija wszystkich dookoła Odnośnik do komentarza
Melhior Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 @up problem zostanie zalatwiony na nowej edycji serdecznie polecam Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40 Odnośnik do komentarza
GoldenCraft Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Hmm długo się pierdolicie z tą nową edycją serwera.. niby takie obiecanki a głupiemu radość . ;x Co prawda to prawda potwierdzam wszelakie słowa pana Kruszynoxa. Wszyscy biegają z zapalniczką (zablokowana). To teraz lawą podpalają. Administracja zamiast pilnować serwera, poświęcić mu i dla graczy więcej czasu to za przeproszeniem się opierdala i nic nie robi. Mam dojść już tego więc po prostu rezygnuję z gry . Nara, Elo, Dobranoc. ;-) Ps: 7 Godzin spędzonych przy budowaniu spawnu, okolicy, upiększaniu również się poszło jebać jak kariera tego serwera . ;c A szkoda. Proponuję wynająć 1 a porządnego Admina. ;3 Odnośnik do komentarza
I'm ToNy Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Hmm długo się pierdolicie z tą nową edycją serwera.. niby takie obiecanki a głupiemu radość . ;x Co prawda to prawda potwierdzam wszelakie słowa pana Kruszynoxa. Wszyscy biegają z zapalniczką (zablokowana). To teraz lawą podpalają. Administracja zamiast pilnować serwera, poświęcić mu i dla graczy więcej czasu to za przeproszeniem się opierdala i nic nie robi. Mam dojść już tego więc po prostu rezygnuję z gry . Nara, Elo, Dobranoc. ;-) Ps: 7 Godzin spędzonych przy budowaniu spawnu, okolicy, upiększaniu również się poszło jebać jak kariera tego serwera . ;c A szkoda. Proponuję wynająć 1 a porządnego Admina. ;3 Już jest nowa edycja z cuboidami. Zapraszamy do gry. Odnośnik do komentarza
I'm ToNy Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 @ref Odnośnik do komentarza
Why Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Mimo twojego PW, podanie trzeba przejść, aby dołączyć na serwer, więc jest to pośrednie znaczenie WL. Podania prowadzimy w temacie zgodnie z regulaminem. Czas do poprawy: 8:00 15.01 Odnośnik do komentarza
I'm ToNy Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Mimo twojego PW, podanie trzeba przejść, aby dołączyć na serwer, więc jest to pośrednie znaczenie WL. Podania prowadzimy w temacie zgodnie z regulaminem. Czas do poprawy: 8:00 15.01 Każde podanie jest przyjmowane. Więc to nie WL Odnośnik do komentarza
Why Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 W takim razie po co obowiązuje? Regulamin wciąż zostaje naruszony. Odnośnik do komentarza
I'm ToNy Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 W takim razie po co obowiązuje? Regulamin wciąż zostaje naruszony. Po to aby każdy mógł zostać zapoznany z serwerem. Po dołączeniu na maila dostaje zestaw podstawowych komend. Odnośnik do komentarza
Why Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Regulamin należy przestrzegać. 8:00 15.01 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.