TheMatrixen Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam ! Co zrobić żeby ustawić spawn bo nie działa komenda ./setspawn ? Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiestooo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wgraj plugin EssentialsSpawn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatrixen Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wgraj plugin EssentialsSpawn Jest ale dalej nie mogę ustawić Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiestooo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jakiś komunikat się pojawia ? Jeśli nie, to wgraj sobie poniższy skrypt command /setspawn: permission: skript.spawn trigger: set {spawn.%world%} to location of player send "&7Spawn ustawiono." command /spawn: trigger: send "&7Teleportacja na spawn !" teleport player to {spawn.%world%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatrixen Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie pojawia się komunikat ale tepa na inny spawn Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MinecraftBeka Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 wpisz /setspawn a potem /setspawn Gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.