radekxxdd12345 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam ma problem otoz przeszedlem cala gre, zabilem trevora itd. Wazystkie misje z nieznajmymi i dziwakami przeszedlem lecz jak chce zmienic sie na inna postac to nad frankline jest 1 czyli oznacza to ze mam jakas misje choc nie wiem jaka bo nic nie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSznajper Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 W 100% gry nie przejdziesz bo zabiłeś Trevora. I misji pobocznych trevora nie zrobisz. To po pierwsze. Po drugie zdaje mi się ale te liczby na górze chyba nic nie znaczą. Chyba, że faktycznie misje to musisz pomóc jakimś nie znajomych którzy są oznaczani tylko wtedy kiedy przejedziesz obok czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekxxdd12345 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Kur... Czyli nie przejde gry na 100% ? Da sie jakos go cofnac czy musze cala gre jeszcze raz przejsc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba657 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Skoro go zabiłeś to raczej pozamiatane chyba, ze masz jakies wczesniejsze zapisy z przed zabicia Trevora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekxxdd12345 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 No wlasnie nic nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekxxdd12345 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ps: co sie stanie jak dam nowa gre ? Ta stara sie usunie czy zostanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuarK Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ps: co sie stanie jak dam nowa gre ? Ta stara sie usunie czy zostanie ? Raczej, choć pewien nie jestem nic się nie powinno stać(o ile czegoś nie zepsujesz i wszystko dobrze zrobisz). Dajesz nową grę i zapisujesz na 2-gi slot(a nie 1-szy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenartowy Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 z tego co pamiętam tutaj możesz się zalogować na swoje konto SocialClub i sprawdzić ile % gry skończyłeś i które misje masz jeszcze nie skończone http://pl.socialclub.rockstargames.com/games/gtav/career/missions/ Korzystałem z tego po premierze gry, nie wiem czy coś się zmieniło itp. bo już od dawna GTA V nie mam Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor110 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ta te liczby pod postaciami oznaczają ile jeszcze misji pozostało do wykonania, też tak mam że pod Franklinem mam 1 i nie mogę tej misji znaleźć choć nie zabiłem Trevora czy Michaela tylko dałem 3 wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel188 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 a to nie sa czasem nieodebrane sms lub email?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.