PsychoAttack Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam mam problem z tym błędem, robiłem czytałem i nic... może ktoś wie może i się spotkał z tym problemem... prosze o pomoc z góry dziękuję . Jaram szluga za szlugiem przede mną stos kartek skupiam się maksymalnie by znów przelać na nie prawdę brzydzę się fałszem w tej szesnastce go nie znajdziesz to ja miejski poeta która ma swój własny świat! Odnośnik do komentarza
Baku. Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jaka masz karte graficzną ? (Producent,model)Wykonaj również to: i zobacz czy zadziała jak zadziała to już nic nie musisz pisac jak nie napisz to o co prosiłem. ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member Odnośnik do komentarza
PsychoAttack Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jaka masz karte graficzną ? (Producent,model) Wykonaj również to: i zobacz czy zadziała jak zadziała to już nic nie musisz pisac jak nie napisz to o co prosiłem. zrobiłem tak jak na tym filmiku ale błąd się powtarzał, po prostu po dalszym błędzie zmieniłem użycie karty graficznej w grze na średnie wymagania karty graficznej i działa, dziękuję. Jaram szluga za szlugiem przede mną stos kartek skupiam się maksymalnie by znów przelać na nie prawdę brzydzę się fałszem w tej szesnastce go nie znajdziesz to ja miejski poeta która ma swój własny świat! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.