Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dogry !

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ostatnio słyszałem coś o portalu dogry i mam pytanie z reflinkami. O CO CHODZI !!!

po prostu robie ciągle konta i wysyłam do nich zaproszenia po czym na tych kontach gram w WarThunder i dostaje pkt ??? na główne konto ???

Jeżeli znacie jakiś sposób który używaliście i dostawaliście pkt i tak zarobiliście na tym te 1999pkt to napiszcie ;d

Opublikowano

Jak zrobisz nowe konto to na nim nie ma mozliwosci zarabiania punktow przez robienie kont w grach :s

zmienić ip i proxy ??? bo to co mówisz jest nie logiczne bo np: zaprosiłem kolege na ten portal i co on nie może zarabiać pkt przez granie w taką gre jak WarThunder ???

Opublikowano

Najlepszym sposobem jest zdobywanie realnych reflinków. Bawienie się w te oferty, wykonywanie zadań to jak dla mnie strata czasu i prędzej uzbieram na RP sprzedając przedmioty na steamie.

Opublikowano

up co to

https://www.torproject.org/

Taki program ,,zmieniający ip", dokładnie dzięki temu programowi twoje ip jest ,,ukrywane" i przechodzi przez ,,serwery" tora, wtedy daje ci jakiś adres i możesz korzystać z różnych stron ograniczających cię na 1 konto/ 1 ip. Jest on skuteczniejszy od proxy, poczytaj więcej w jakichś tutach.

Jak zrobisz refa z tora to wtedy możesz grać w WT i nabijać refy.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Ja kiedyś zarobiłem pisząc posty i rozsyłając po kolegach refflinki(ta opcją jest najłatwiejsza i najbardziej przynosi zysk).

Do tego polecam Ci też robić wszystkie zadania punktowe w miarę Twoich możliwości.

Opublikowano

Ignoruj tą strone. Zanim zdobędziesz wymagające punkty zdąrzysz mieć swoje własne konto bankowe z którego sam będziesz płacił za RP. Ignorują wiadomości, twoje punkty, zerowe zaangażowanie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Najlepszym sposobem jest zdobywanie realnych reflinków. Bawienie się w te oferty, wykonywanie zadań to jak dla mnie strata czasu i prędzej uzbieram na RP sprzedając przedmioty na

steamie.

przedmioty na stram za rp oswiecisz mnie?

Pasjonat
Opublikowano

przedmioty na stram za rp oswiecisz mnie?

nie koniecznie za rp, ale możesz trejdować kilka itemow za psc czy coś

.

Opublikowano

Ignoruj tą strone. Zanim zdobędziesz wymagające punkty zdąrzysz mieć swoje własne konto bankowe z którego sam będziesz płacił za RP. Ignorują wiadomości, twoje punkty, zerowe zaangażowanie.

Popieram. Pisząc do supportu od 2 miesięcy nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Ogólnie na pewnie 100 000 osób 1 dostanie wynagrodznie(jeśli nie korzystają z Adblocka :huh: )

Opublikowano

Doładowałem sobie 200 brył do tw, 1999 pkt zarobiłem z 3 reflinkami w 2/3 tygodnie.

Administracja odpowiadała mi w max 2 dni, prosiła o screeny jeżeli pkt nie dostałem, jeżeli dawałem in screeny z mojego konta dostawałem należne mi pkt.

Więc nie wiem o czym pisze multikonciarz vanosh i bangerr, jest to nieprawdą, ja np. jestem w 100% zadowolony z tego, bo zbierając bryły z dziennej aktywności 200 zajęłoby mi to ponad 5 miesięcy ;) polecam ten serwis jak najbardziej

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

Doładowałem sobie 200 brył do tw, 1999 pkt zarobiłem z 3 reflinkami w 2/3 tygodnie.

Administracja odpowiadała mi w max 2 dni, prosiła o screeny jeżeli pkt nie dostałem, jeżeli dawałem in screeny z mojego konta dostawałem należne mi pkt.

Więc nie wiem o czym pisze multikonciarz vanosh i bangerr, jest to nieprawdą, ja np. jestem w 100% zadowolony z tego, bo zbierając bryły z dziennej aktywności 200 zajęłoby mi to ponad 5 miesięcy ;) polecam ten serwis jak najbardziej

itachi_no_facepalm11_8dd_by_tayui-d48957

Ta strona nie wypłaca i ty mi tu nie .... bo ja jako klient wiem lepiej. Support odpisał w 2 dni. Przypadek 1 na 100 000 jak mówiłem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...