Glazes Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam,Zastanawiam się nad kupnem Riven,Nidalee oraz Caitlyn i Galio. Proszę o wymiane + i - tych postaci. Bardziej nastawiony jestem na Riven,albo Caitlyn. Zobaczę jeszcze jak mi doradzicie. Lane jest mi obojętny. Z góry dziękuję oraz Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
NeQ 1910^ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Riven Odnośnik do komentarza
Vomar™ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Cait -trapy -harass z Q -duży zasięg autoataków -duży zasięg z Q -potrafi odrzucić siebie -slow Odnośnik do komentarza
Dante_/ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Riven: -mocne 1v1 -mechanizm escape -bonus do AD -wysoki DMG -shield -dobitka -obszarowy stun -mobilna -dash'e Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
peterczak10 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wiesz, że każda postać jest na inną linie. Cait sprawdza się bardzo dobrze na adc (największy zasięg w grze na początku gry) Galio osobiście mi się nie podoba, bo nie mój styl gry. Nidalee bardzo uniwiersalna postać może isć na bota (supp), mida, topa. Riven - solo toper, jungler i czasem midder. Ogólnie co ci potrzeba, bardzo dobry escape. Ja ci polecam najbardziej riven oraz nidalee, później cait a na końcu galio. W cait mi się jedynie nie podoba escape, bo z tej sieci jak się na początku źle ustawisz to ci czasami nawet nie pomoże. Odnośnik do komentarza
Qurrix Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Riven, tylko ze będzie nerf :/ - 3 razy skok - 3-ci skok podrzuca - AoE stun - Dash + tarcza - +20% AD na ulti - Fala uderzeniowa jako 2 użycie ulti - Dobre 1 vs 1 - top/mid/jungle - Mobilna - System escape Odnośnik do komentarza
Eryk Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Riven+3 doskoki+mobilna+ogromny damage+shield+dash+stun AoE+łatwa farma+twarda+usefull Odnośnik do komentarza
WonMiZPokoju Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Riven - bo to jest riven, unstoppable top, 0 kontry po prostu free win Odnośnik do komentarza
Szymico Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 A ja bym wybrał Caitlyn ;D Według mnie jest większy fun z gry. Harras Duży zasięg Slow Trapy Ulti dobre do dobijania Świetny przez wszystkie fazy gry AOE spell Odnośnik do komentarza
Kleas Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Riven: -dash'e -shield -mobilna -mechanizm escape -obszarowy stun -mocne 1v1 -nie papierowa -dobitka -bonus do AD -da radę nią wycarrować Odnośnik do komentarza
PiekielnySandal Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zdecydowanie Riven. -OP 1v1 -escape mechanism -z hydra blyskawiczny waveclear -wysoki DMG -shield z E -duzy DEMEJDŻ -AoE stun -ulti OP jesli potrafisz je wykorzystac -manaless Odnośnik do komentarza
Matek1193 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Cait - Easy Farma - 1/2 najlepszy adc Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.