Lionwoj Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witajcie Czemu jak kliknę w quest otwiera mi się mapa zamiast nawigacji do celu? Gdzieś usłyszałem że się skończyła ta początkowa tak więc jak mogę ja kupić/właczyć i gdzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficerPL Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 tak samo mam ale po 35 lvl mi sie tak zrobilo za wysoka sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niecodzienny Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zapewne masz taka misje w " drugim miescie " Otwiera ci sie mapa i na mapie masz znak zapytania, kliknij na ten znak zapytania i postac ci dojdzie do celu, tam bedziesz mial misje. Pozniej bedzie 2 taka misja i tez bedziesz musial kliknac na mape @ Dalej sie nie da zalogowac ? ?? ;/;/;/;/; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjDaamian Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 A potem juz wogole nie bedziez mogl kliknac zeby ci sie samo wlaczylo. Ale wystarczy znalezc misje na mapce i wlaczyc samochodzeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssssgf Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witajcie Czemu jak kliknę w quest otwiera mi się mapa zamiast nawigacji do celu? Gdzieś usłyszałem że się skończyła ta początkowa tak więc jak mogę ja kupić/właczyć i gdzie?? tak skonczyla sie poczatkowa nawigacja zeby ja miec musisz kliknac strzalke obok 'quest tracking ' kosztuje 100 voucherow miesiecznie PS. server juz dziala (gram od 14) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niecodzienny Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 A potem juz wogole nie bedziez mogl kliknac zeby ci sie samo wlaczylo. Ale wystarczy znalezc misje na mapce i wlaczyc samochodzeni Jak to nie, normalnie bedzie dzialac. czy klikniesz na misje czy na mape to jeden uj. Sam tak robilem, wiec wiem @@@@ server on ? ;x @@@@@ ja sie zalogowac nie moge :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.