kuba353509 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 venoxia.no-ip.biz najpopularniejszy ots 8.6!! Dlaczego ty tam masz grać? Dlatego że ten ots jest stworzony dla ciebie fajna ekipa,fajni gracze. Cały czas robią uptime Czy opłaca się tam grać? Tak opłaca się tam grać, ponieważ pomagają ci inni expic itp: Czy ja lubie grać i czy polecam ots. tak opłaca się grać i lubię grać w to ponieważ fajni gmowie fajne questy itp: Stan Ots Server Status Server Online Uptime: 14h 17m Players Online: 17 Record: 27 Co znajduję sie na stronce. News Latest News Archive Changelog Account Manage Account Create Account Lost Account? Logout Community Characters Who Is Online? Highscores Guilds Kill Statistics War Statistics Top Frags Banishments The best guilds Server Team Gdzie zrobić konto http://venoxia.no-ip.biz/?subtopic=createaccount Co znajduję sie na otsie. Na otsie znajduję się nowe potworki, questy i wiele innych. Polecam ten ots jescze raz ip venoxia.no-ip.biz To jescze nie koniec kochani Pytania do gm ja.-16:00 Madziuki [8]: czy lubisz ta posade? gm.-16:00 Zimeczek: god jest po to aby pomagac graczom ja.-Co bys zrobil jak by gracz byl nieszczesliwy gm.-16:03 Zimeczek: Staramy sie jak najbardziej Pomagac graczom. ja-.Czy zawsze jestes pilny i pomagasz innym? gm-.16:04 Zimeczek: Tak, oczywiście, na tym polega Nasza praca ja-.Gdy by ci wzieli posade, to bys sie mscil na ludziach którzy tu graja? gm-.16:05 Zimeczek: nie wiem, Rozsadny czlowiek, ktory dostaje moja posade, jest odpowiedzialny za to co robi ja-.Czy bys koledze/kolezance, klonował eq? gm-.16:07 Zimeczek: nie ma takiej opcji, ja jako God sam mam postac ktora gram jak zwykly gracz Co dostajemy na start? Na start dostajemy: Brass set,aol,vip,c ring,rużdzka,broń,10cc,manarune,uh itp:.. W czym ci gm pomoże? Gm pomoże ci, w expieniu ale nie może blokać. W questach których ogarniesz, ale ci nie pomoże. Gm zawsze jest na otsie, ja bardzo lubie ten ots. Gm mi pomógł wbić lvl, nawet wrogowi pomoże. Dlaczego tyle ja tego wypisuje. Dlatego że mi się ten ots podoba najlepszy z 8.6, gmowie,god,itp: Są fajni coś robią a nie na innych, nic nie zrobią nie wchodzą. Ten fajny ots !!! O godz 0.00 dodane będą expowiska Odnośnik do komentarza
vdiaszx Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Swietny OTS! POLECAM! Odnośnik do komentarza
szlugasxd2 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zajebisty ! Odnośnik do komentarza
Veriand Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Na prawdę dobry serwer. Polecam ! Odnośnik do komentarza
szymon juszczyk Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 i stwierdza to jedna osoba tylko hah^^ Odnośnik do komentarza
milo mi :P Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 wszedłbym na niego z nudów ale off ;D edit start 28.01.2014 venoxia.no-ip.biz najpopularniejszy ots 8.6!! Gm mi pomógł wbić lvl, nawet wrogowi pomoże. hmm, dziwne, server jeszcze nie wystartował ;D Trzeba być Twardym Ja Chleb Z Biedronki Odnośnik do komentarza
rafaeru Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 haha śmieszna ta prezentacja taka strasznie sztuczna Odnośnik do komentarza
hodzik Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Polecam Odnośnik do komentarza
rosa881 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Jak @up Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Serwer nie działa - kosz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.