Blodmaster Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wiecie może czemu bot mi nie poukuje ale na serwerze jest i go nie wywala user dostaje wiadomosc ale admina nie poukuje w folderze message pozmieniałem zeby nie bylo polskich znaków ale to nic nie dało Odnośnik do komentarza
zoxovsky Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Pokaż config Odnośnik do komentarza
Blodmaster Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 prosze admina i haslo usunałem teamspeak.php Odnośnik do komentarza
zoxovsky Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Masz spację pomiędzy cyferkami grup w nawiasach. Odnośnik do komentarza
Blodmaster Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 to chociaz powinno poukowac ASQ a nie poukuje Odnośnik do komentarza
zoxovsky Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Masz spacje dlatego nie pokuje zadnego. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.