BoomCreeperBoom Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam pewnie niewiele z was zna modyfikacje multiplayer do gothic 2 noc kruka. O tuż szukam pluginu który będzie taki sam jak chat w tej modyfikacji. Definicja: IC - In charcterOOC - Out of Charcter Przyklad: WIADOMOŚĆ W OOC W gothicu jest tak ze jak gracz napisze /b (tekst) to pisze rzecz w OOC, ja chce by komenda /b byla normalnym chatem (i globalnym) (frakcja) NICK (OOC)--> Jak tam byli w szkole? MÓWI W gothicu gdy gracz napisze po prostu wiadomość pisze (frakcja)NICK(MÓWI)--> Kim jesteś? chce by to było słyszalne na 15 kratek i było pod komenda /m (tekst) KRZYCZY /k (tekst) (frakcja) NICK (KRZYCZY)--> Wrogowie atakują! Chce by taka wiadomość była słyszalna na 50 kratek i pod komenda /k (tekst) SZEPCZE /sz (tekst) (frakcja)NICK(SZEPCZE)--> Idz się tam zakradnij Chce by taka wiadomość była słyszalna na 5 kratek i pod komenda /sz (tekst) JA /ja (tekst) NICK (ja)--> Wbija gwoździe niech będzie pod komenda ja słyszalna na 20 kratek MYŚLI /my (frakcja) NICK (MYSLI)--> Gdzie ja schowałem klucze? To już wszystko oczywiście za pomoc dam + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoomCreeperBoom Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 @up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoomCreeperBoom Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoomCreeperBoom Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoomCreeperBoom Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoomCreeperBoom Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LT9 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Plugin ładnie opisany , ale na mój serwe się nie przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoomCreeperBoom Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 chyba mnie nie rozumiesz... nie otworzyłem pytania czy ci się podoba tylko po to by znaleźć kogoś kto zna taki plugin :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoomCreeperBoom Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoomCreeperBoom Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoomCreeperBoom Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoomCreeperBoom Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjotrus0 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 klamstwa Chcesz pograc w Minecrafta? Wbij na serwa IP : gotcraft.no-ip.org:25566 [1.7.2] - wojny gildi. Drop z stone : Diamenty 5% , Zelazo 12%, Zloto 6%, Perla Endermana 1%, Tnt 5%, Jabłko 5% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyl3r Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Takiego pluginu nie ma... Musisz zlecić komuś napisanie takiego pluginu/skryptu (Bo da się to zrobić w Skript. ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naladar Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Za darmo to wątpię żeby Ci to ktoś napisał Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*RadIoActiVe Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Może być w skript ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoomCreeperBoom Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Może być w skript ? Masz zamiar to zrobić? thx, później się odwdzięczę. Zrób jak ci wygodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.