Cez4rPL Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam, do warrocka dzisiaj doszło jakieś Hot time clan war ranking, może mi ktoś powiedzieć co to jest? I nie wiem czy to źle ale nie zamazałem swojego nicku na ss. Odnośnik do komentarza
Dynamiczny. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Tak więc: 1. To jest ranking clanowy. Za 1 trzy miejsca były nagrody. Czy sa teraz nie wiem. Jeżeli jesteś w clanie i grasz cw (clanwar) dostajesz pkt. 1000 za wygrana. 500 za przegrana. (przynajmniej tak jest na montanie). Aaa zapomniałem dodać aby otrzymać pkt trzeba grać minimum 4vs 4. 2. Nie, nie trzeba zamazywac nickow. Odnośnik do komentarza
Cez4rPL Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 były, teraz tego niby nie ma? Kiedy to było bo ja nic nie wiem i jakie nagrody tam mogły być. Odnośnik do komentarza
Dynamiczny. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 były, teraz tego niby nie ma? Kiedy to było bo ja nic nie wiem i jakie nagrody tam mogły być. Były z tego nagrody. 1 miejsce na 30 dni 2 na 15 a 3 na 7 dni. Czy sa teraz to nie wiem, nie gram na globalu. Nagrody to chyba były blue package. Famas scorpy mp7a1 i coś jeszcze. Odnośnik do komentarza
Cez4rPL Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Aaaaa to stad ci ludzie mieli blue scorpiony, dobra dzieki Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witaj, dodam, że wszelkie informacje na ten temat znajdziesz o tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1052741-info-clan-war-event/ Żołnierze, Oto objaśnienie Hot Clan War Event'u. Czas trwania: 11.09.2013 do 6.10.2013 Ranking: - Ranking przedstawia zgromadzone doświadczenie klanu podczas wojen. (Nie ma powiązania z poprzednim eventem klanowym). - Ranking może być potwierdzony przez nowy przycisk w Daily Event. Sprawdź obszar przycisku. - Nagrody będą rozdawane na podstawie rankingu o godzinie 24:00 w dniu 6 października. Czas odświeżania: Ranking Hot Clan War Event będzie odświeżany co godzinę. (więc nie będziecie tam widzieć swoich aktualnych punktów) Ograniczenia: -Warunki nabycia punktów w czasie trwania eventu: 1. Pokój powinien być w trybie Clan Battle. 2. Musi być tryb 4 vs 4 lub więcej podczas uruchamiania gry. 3. Musi być tryb 4 vs 4 lub więcej, gdy gra się kończy. 4. Gra musi trwać w czasie eventu. Harmonogram: Nagrody: 1 miejsce: - Bronie na 30 dni: Famas Blue, Scorpion Dual Blue, M72Law Blue dla wszystkich członków klanu; - Zmiana nazwy klanu dla mastera klanu; - Zmiana obrazka klanu dla mastera klanu; - Powiększenie klanu (liczby członków) dla mastera klanu; 2 miejsce: - Bronie na 15 dni: Famas Blue, Scorpion Dual Blue, M72Law Blue dla wszystkich członków klanu; - Zmiana nazwy klanu dla mastera klanu; - Zmiana obrazka klanu dla mastera klanu; - Powiększenie klanu (liczby członków) dla mastera klanu; 3 miejsce: - Bronie na 7 dni: Famas Blue, Scorpion Dual Blue, M72Law Blue dla wszystkich członków klanu; - Zmiana nazwy klanu dla mastera klanu; - Powiększenie klanu (liczby członków) dla mastera klanu; Oryginalna wersja: http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1163362-Event-Clan-War-Hot-Time-Event bonus http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1191369-Event-Hot-Time-Clan-War-Event Cristiano. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.