BongoDongo646 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mam 40 lvl i zacząłem robić blacksmithin powiedzcie mi jak można zdobyć surowce Odnośnik do komentarza
Shield Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Naucz się jeszcze miningu i będziesz mógł wydobywać surowce po przez rozbijanie skał w każdej lokalizacji WoW'a. Odnośnik do komentarza
BongoDongo646 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 właśnie nie wiem gdzie Odnośnik do komentarza
BongoDongo646 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 ref Odnośnik do komentarza
razielek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ale nie wiesz gdzie szukać żył czy nie wiesz gdzie się nauczyć profki? Odnośnik do komentarza
Betros Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 W większym mieście , albo w większej wiosce zapytaj się guarda do Profession Trainer - Minning . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi