LaxerPL Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Kto stworzyłby mi paczkę do minecraft 1.5.2 z tymi modami: -Optifine-ReiMinimap-Miencraft Forge-CraftGuide-Backpack-Damage Indicators-Matmos-Tree Capitator-Inventory Tweaks-Mutant Creatures-MO Creatures-Dynamic Lights-Thaum Craft-Battle Tower-Build Craft-Little Blocks Mod-Parachute Mod-The Twilght Forest-BiblioCraft-Better Dungeons-GalactiCraft-Mo'Zombies-Quicksand-Weapons and More Mods-TeamFortress 2 I dodajcie jeszcze do tej paczki jakieś mody na nowe bronie, nowe zbroje, nowe rudy, nowe itemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heeenio Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ja mogę się tym zająć tak gdzieś koło soboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaxerPL Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 spoko. to jak coś to wstaw link tu i dodaj tam jeszcze parę jakiś spoko to jak zrobisz to daj link tu i dodaj jeszcze parę modów na nowe itemy, rudy, zbroję itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaxerPL Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 I jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rip8888 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 ja zrobię ale częściami ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaxerPL Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rip8888 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 a zamiast reiminimap może być voxel lub zan. bo nie mam dobrego kompa i reis zwala mi do 5-7 fps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.