grzes1300 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 witam wpadłem na pewien pomysł, i potrzebował bym waszej pomocy, graczy którzy grają w Battlefield 4 online z dubbingiem Chodzi o to że chciałbym zrobić dźwięki z Battlefield 4 do innej gry, ale nie posiadam Battlefield-a 4, mój komp go nie pociągnie więc mam prośbę czy jak będziecie grać online możecie nagrać dźwięk, chodzi mnie szczególnie mowę np: rzucania granatem "łapcie granata chu...", albo że Alpha została zajęta bravo została zajęta itd. i różne takie teksty mogą być nagrane filmiki/lub w mp3 tylko bez muzyki, waszego głosu bardzo bym prosił z góry dziękuje PS: przepraszam jeżeli w złym dziale napisałem Odnośnik do komentarza
CrossplaneR Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Te nagrania są objęte prawem autorskim EA. Umieszczanie ich w innej grze nie jest legalne. Poszukaj na YT. Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Masz dużo filmów na youtube z tej gry. Pewnie jest tam dużo dźwięków. Odnośnik do komentarza
grzes1300 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Masz dużo filmów na youtube z tej gry. Pewnie jest tam dużo dźwięków. ale jest muzyka albo autorzy gadają Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 ale jest muzyka albo autorzy gadają Ale jest dużo bez muzyki i komentarza. Wystarczy poszukać. Odnośnik do komentarza
grzes1300 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 szukałem ale najczęściej to jest muzyka albo autor gada a ja mam słaby internet i nie chce mi się czekać aż cały film się zbuforuje Odnośnik do komentarza
Kaktus. Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Rozejrzyj się wśród filmików, które mają niewielką oglądalność. Zawsze jest szansa, że oglądalność idzie w parze z jakością i autor nie używa, bądź nie posiada mikrofonu. A wątpię, żeby komuś chciało się zgrywać te dźwięki, bądź nawet sie na nie czaić. Tym bardziej, że jest ich na prawdę bardzo dużo. No i dodatkowo prawa autorskie. Może lepiej daj sobie z tym spokój. Odnośnik do komentarza
kitek987 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Prawa autorskie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.