Lenartowy Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Żeby nie było że mówiłem o modowalnej grze, a modów niema. Fullbright czyli widzimy przez (praktycznie) całą ziemię.plik kopiujemy i wklejamy do X:\Steam\SteamApps\common\Starbound\assetsAlbo innego miejsca przeznaczenia moda. Okazjonalnie (głębsze kopanie) mod może się bugować. Ale na to ja już wpływu nie mam. Download: http://www.mediafire.com/download/bdadd1v3ssjbzdd/Fullbright.rar Scan: https://www.virustotal.com/pl/file/5f41548a8852c0ba193192592b6c7bb21901631560a482d8f6eb33d07f7d5a73/analysis/1389178590/ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naitanine Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Myślę że to powinien być hack a nie mod :>. Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenartowy Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 jest to mod. modyfikacja plików gry, a nie osobny program, czy też kod.modyfikacje bywają różne Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidziuk Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Mod ciekawy przetestuje w czasie przerwy ... ale widzialem gdzies podobny tylko ze pokazywal surowce (jaśniejsze kolory były) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenartowy Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 wiesz, zrobienie takiego to nie problem, zmieniasz jedynie wartość "prześwitywania słońca" na większą i masz Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo123454 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 działa dzięki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.