Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno używanego PC

AdriaN1392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taką sprawe kolega chce mi sprzedać swój stary PC za 100zł wiem, że ma 4gb ram ddr2 grafikę GT8600 albo GT9600 bardziej tą 2 procesora nie jestem pewien ale jakiś na s775 dysk 320gb sata i jakiś case ogólnie on był chyba 6-5 lat temu w komputroniku kupowany a jak sprawdzałem oni shitów wielkich nie składają tego PC nie będę używał tylko sprzedam na części opłaca się? Bo moim zdaniem tak wezmę może tylko mobo i ramy bo moja jest chujowa 946gm-s2

Opublikowano

Właśnie mi ich jeszcze nie podał, komputer nie był katowany grał tylko w lola metina, i używał internetu, ale no sam dysk sata 320 gb opchne za 150zł ;_;

Dziś ma mi go przynieść on teraz siedzi w gimbazie ja chory jestem i czekam aż skończy lekcje dziś po 12:30 kończymy więc jakoś o 14-14:30 mi go przyniesie, lol mu chodził na full w 1240x1024 na 55-60fps wiem tyle. To około 15 podam spis części. I jaką paste termo polecicie do 20zł?

Opublikowano

Właśnie mi ich jeszcze nie podał, komputer nie był katowany grał tylko w lola metina, i używał internetu, ale no sam dysk sata 320 gb opchne za 150zł ;_;

Dziś ma mi go przynieść on teraz siedzi w gimbazie ja chory jestem i czekam aż skończy lekcje dziś po 12:30 kończymy więc jakoś o 14-14:30 mi go przyniesie, lol mu chodził na full w 1240x1024 na 55-60fps wiem tyle. To około 15 podam spis części. I jaką paste termo polecicie do 20zł?

Ta jest dość dobra:

http://techplanet.pl/produkty/pasty-i-kleje/pasta-termoprzewodzaca-zalman-zm-stg2-35g,7371.html

Albo ta:

http://techplanet.pl/produkty/pasty-i-kleje/pasta-termoprzewodzaca-arctic-silver-5-35g,13142.html

To podaj podzespoły, bo nie wiemy jaki ten sprzęt. Może trzeba będzie wymienić zasilacz.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Komputera raczej nie będę używał tylko sprzedam go na części. :P Więc zasilacza nie będę raczej wymieniał.

I pastę wezmę arctic silver 5 bo teraz procesor mam posmarowany pastą do zębów (jak nie macie pasty termoprzewodzącej polecam działa bardzo dobrze z 80 przy przeglądaniu internetu na 50)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...