Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zablokowane IP.

genki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam mam problem ( w sazadzie to mamy ), nasi kochani uczelniani informatycy zablokowali IP Serwerów West Nordic EU w całym akademiki, przez co nie można się zalogować do LoLa. Jedyna opcja narazie to logowanie się przez internet z telefonu lub inny moblinly internet, po zalogowaniu gra smiga normalnie na akademickim internecie. I tu pojawia się pytanie:
Czy da się obejść jakoś tą blokadę ? tak zebym nie musiał non stop łączyć się przez telefon ? jakieś Proxy albo coś, pomoże ?

z góry dzięki

Opublikowano

Może jakiś linux z szyfrowanym ip? Lol nie wiem czy coś takiego jest :/ Chyba że jakiś programik na wirtualną maszynę....

Wysłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

Jeżeli masz passy do routera to czemu nie :P

ps.Zagadaj z adminami żeby zdjeli tą blokade czemu by mieli Ci nie pomóc biedni studenci postaw flaszke i będziesz grał w lola :DD

Opublikowano

No łątwo mówić, ale to oni raczej nie zablokowali tego sami z siebie tylko dostali jakieś polecenie odgórne ;/ pewnie połowa akademiki grała zamiast sę uczyc.

Lipa jak się tego nie da obejść.

Opublikowano

Spróbuj programu cyber ghost VPN, kiedyś miałem podobny problem. Tego programu używałem tylko do momentu pojawienia się w summoner rift, później wyłączałem i grałem na necie normalnie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...