KoxowyWoj Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Siemka nie ja jeden lubie grac w paintball-a sle nie jestem z byt w niego dobry;d wiec mozna pocwiczyc na botach... duzo sie naszukałem i znalazłem:D R-Paintball mod gdzie boty strzelaja itp mam kilka broni na poczatku rundy mozemy sb je wybrac.. instalacja: standardowa;d Potrzebne pliki!: cs v32 by łukasz.!!! <---- tylko na tym cs-ie działa i R-Paintball Mod. mozna pobrac stad! ----------------------------------> xxx reszte chyba bedziecie umieli zrobic? Jak cos pisac PW pomoge! Macie tu ss.! Pozdro Ten Domis !.! a tu macie dodatkowe chacki Odnośnik do komentarza
KuCi123 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 dodaj skan pliku czas 2h Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3: Instalacja, konfiguracja forum Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi Podpinanie domen Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum Doradztwo Zaproponuj coś. Technik Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP Odnośnik do komentarza
Fredx228 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 67 mB w czasie 2h.? WTF Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.