empl0y Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Siema. Zazwyczaj co jakies 20-25 minut gdy zacznę grać w minecrafta na pingwin packu mam crasha minecrafta. Nie wiem czym to jest spowodowane i czy da się to naprawić. Liczę na waszą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rip8888 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 da się ale tylko kiedy dasz mc 100% użycia ramu (polecam magic launcher) Albo usuń jakieś mody jakie masz normalnie (Nie w packu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empl0y Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 No pingiwn pack jest przez tego magic launchera i właśnie nie wiem co mam zrobić a 100% ramu to troche nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rip8888 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 a normalne mody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.