19adis20 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tak jak w temacie. Mam 15 lvl , wolę postacie na odległość @edit NIE NAWIDZE TANKÓW Moje chempy *.*Lajk mile widziany. Odnośnik do komentarza
Kleas Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Może Annie za 450 : -fajna pasywka(obszarowy stun) -mocne combo -wysoki DMG -shield -dobitka farmy z Q(nie bierze many) -mocne 1v1 -harass Odnośnik do komentarza
19adis20 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Co myślisz o morganie ? *.*Lajk mile widziany. Odnośnik do komentarza
Vomar™ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Veigar -stun aoe -pierdo*nięcie -umiejętność dzięki której zwiększa swoje AP z zabiciem każdego miniona -pasyw zapewniający regenerację many -łatwa/efektowna farma (z W potrafi zabić całą falę minionów) -na dystans tak jak chciałeś -bardzo łatwy w ogarnięciu Niestety papier, jednak jak potrafisz grać defensywnie i nie wpie*dalasz się w falę enemy championów to gra się nim bardzo przyjemnie. Odnośnik do komentarza
Kleas Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Co myślisz o morganie ? Na 15 lvl może być dobrym pickiem,tylko szkoda że nie ma mechanizmu escape,a tak to : -klatka -wysoki DMG -slow -harass -ulti AoE -przydatna dla teamu Odnośnik do komentarza
Netrodal Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 A ja Ci polecam Ryze:+Klatka +Szybki cd skilli +Ulti dajace nam predkosc ruchu i skille zadaja obszarowo 50% dmg +Dobra pasywka do combo +Harras +Mozna go robic pod tanka/mana ap ap/mana . Odnośnik do komentarza
Eryk Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 @UP Wiemy czemu Lux+niskie cd+shield+świetny ultimate+klatki+spory range+spore przeliczniki+slow+burst Odnośnik do komentarza
Qurrix Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 @up Miało być 1350 @topic Veigar - Burst - Stackowanie AP - 2 skille aoe - Stun (aoe) - Meteoryt (aoe) - Dobry dmg z ulti (80% AP enemy + normalny dmg) - świetne połączenie z DFG - Reg. Many z pasywa Odnośnik do komentarza
BOZASNE Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Trynda -pomocny ult -e dobre do ucieczki - q +hp - spowolnienie -fajna pasywka z 100% bosko kryty siadają Odnośnik do komentarza
isoril Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Kupuj postacie po kolei, wtedy nie będzie Cie kusiło żeby zbierać :] Odnośnik do komentarza
NeQ 1910^ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mam Morgane na 12 lv , naprawde na mida ciśnie prawie każdą postać. Zawsze mam nią staty 15+ , chodź nie jestem jakims wielkim wybitnym graczem Lola. Ma ona to coś w sobie , te jej ulti . Bierz za 1350 dużo nie stracisz , a jest naprawde świetna. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.