Damiank3o4k3ok Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Szukam Plikow serwerowych do Paintballa . Zabardzo sie na tym nie znam i dlatego ;> . Otoz planuje zalozyc super serwer z paintballem , moze dodam jakies skiny typu ak -47 etc etc. Rangi z lepszymi broniami , tylko nie wiem jak sie za to wziasc . I tu prosba do was , czy jest osoba ktora pomogla mi w tym ? , na stanowisku Sierzanta lub jakies innej? Bardzo prosze o kontakt ;> . Malo jest dobrych serwerow paintball. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*RadIoActiVe Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jeżeli chcesz to są ludzie na tym forum którzy stworzą Ci te pliki na przykład Ja.Tak zgadzam się z Tobą mało jest serwerów pb do minecraft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiank3o4k3ok Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 O ciesze sie ze napisales Moim 1 planem bylo zalozenie serweru freebuild ale to wymaga duzo pracy by wyprowadzic serwer na stale 50 slotow online , wiec zaryzykuje a pb , jak moge sie z toba skontaktowac? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smierdziszxd Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiank3o4k3ok Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 ref Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.