Kanpat Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 tez Was w ostatnich dniach przeczyscilo co moze byc zwiazane z jakims wirusem czy moze brat i ja sie czyms zatrulismy? Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Może rodzice chcieli odciągnąć was od kompów . Do kogo to pytanie? Przecież pewnie mało użytkowników mieszka w waszej okolicy. Odnośnik do komentarza
Joseito Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Pewnie coś nieświeżego zjedliście. Odnośnik do komentarza
squah :') Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie. W ostatnich dniach nie miałem sraki. Game Over Odnośnik do komentarza
Aliveser Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Oj gówniana sprawa :/ mi tam nic nie było :p Odnośnik do komentarza
kkoondzio Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mi tam nic nie było ale powiem ci, że ostatnio regularnie wale porządnego kloca wieczorem. Takiego dość ciężkiego i twardego myślę, że to wina kosmitów albo Nasa mi wbiło jakąś pluskwę w dupę jakiś czas temu i mój organizm stara się jej pozbyć Odnośnik do komentarza
Hardy. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mnie wczoraj po chińskim żarciu wzięło. Poleciało jak wodospad(rzadko) Odnośnik do komentarza
Majkel Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ja... Co za temat.. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.