elAzra3L Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Siemka. Jak zly dzial prosze o przeniesienie. Mam takie pytani czy pojdzie mi CS:GO na maxymalnych detalach. Moj komp: Procek Intel Dual Core 2x2.8 GHz Ram 4 GB DDR3 Karta graficzna Radeon HD 6670 2GB DDR3 Pozdrawiam. Pomogłem? Daj Lubię To ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elAzra3L Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Czemu nie? Co mam za slabe ? Pomogłem? Daj Lubię To ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Procesor, ale na średnich nie powinno być problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elAzra3L Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dziwne to jakies. BF3 poszedl na pelnych a tu takie CSGO nie pojdzie ? Dziwne. Az kupie i sprawdze. Pomogłem? Daj Lubię To ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tzn. pójdzie na max. ale będziesz miał mało fps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prb5g Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 w cs idzie sie na wydajnosc a nie na jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mi na max przy 3.2ghz etc (ogólnie trochę lepszy komp) wyciąga ~150fps, także tobie na max z 80-100fps wyciągnie. exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.