#-Neo-# Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Siemka więc tak napisałem z nudów programik żeby koledze zrobić kawał czy on zadziała ? HotKeySet("{F1}", "dupa") Func dupa() Shutdown(2) EndFunc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elik1028 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie prościej było by mu dać taki Shutdown(2) z kompilowany kod ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#-Neo-# Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie prościej było by mu dać taki Shutdown(2) z kompilowany kod ? Chciałem, żeby po naciśnięciu F1 się komputer resetowal niestety zamist zresetować się wyświetla mi się pomoc a po zmianie klawisza nic się nie dzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrexonPl Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Shutdown(6) ;Force a reboot http://www.autoitscript.com/autoit3/docs/functions/Shutdown.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik_123 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Siemka więc tak napisałem z nudów programik żeby koledze zrobić kawał czy on zadziała ? HotKeySet("{F1}", "dupa") Func dupa() Shutdown(2) EndFunc W tej wersji masz mniej niz 1 sekunde na nacisniecie klawisza "F1" po czym program sie wylacza. Proponuje tak: HotKeySet("{F1}", "dupa") while 1 sleep(50) wend Func dupa() Shutdown(2) EndFunc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.