CoY12345 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Siema , mam dobrych zawodnikow na jednym profilu , i chce teraz tych zawodnikow przetransferowac na drugi profil. Da sie jakos wszystkie rzeczy i zawodnikow przerzucic na te drugie konto? Mam na tym pierwszym koncie jeszcze sporo coinsow i je tez chce przelozyc na drugie. Posiadam xboxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nawalony Operator Kombajnu Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Dodaj do znajomych te dwa konta Wejdz na web app na jedno konto na xbox'ie drugie i wystawiaj z jednego brazowych graczy i i wymieniaj je na twoich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie jestem pewien, ale chyba na xbox nie można tak zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nawalony Operator Kombajnu Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Hmm no pewien nie jestem bo tak jest z perspektywy ps3, ale nie wiem czemu miałoby być inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Hmm no pewien nie jestem bo tak jest z perspektywy ps3, ale nie wiem czemu miałoby być inaczej To pewnie się myliłem. Jak na ps3 można to i na xbox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.