JaTuTylkoPoCode Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 hej mam problem z minecraft forge a dokladnie nie wiem o co chodzi z nim i czego on odemnie chce ktoś może wytłumaczyć? http://scr.hu/1bbi/h92ef Forever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaTuTylkoPoCode Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 refresh - jeśli za wcześnie to prosze upomnieć Forever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaTuTylkoPoCode Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 [email protected] Forever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freshee Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Chodzi o to, że musisz najpierw uruchomić Minecrafta na danej wersji do jakiej jest przeznaczony ten Forge, a potem instalować Forge. Jak jeszcze jakieś problemy pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaTuTylkoPoCode Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Już tak robiłem :# Forever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.