3niu16 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 WItam znalazlem obejscie na Helium2 Zeby odpalic Bs'a Potrzebuje kogos kto sie na tym bardziej zna bo ja nie umiem zrobic tak zeby otwieralo mi te skrzynki z zaczarowaniami Pisac w komentarzach kto wie jak to zrobic Tu Wstawiam wam filmik ze nie klamie http://www.youtube.com/watch?v=gCfr2Z8d5cQ&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza
FuBu12111 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 podłaczam się do pytania ;d Odnośnik do komentarza
3niu16 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ref jesli ktos mi powie jak to zrobić zrobie poradnik dla wszystkich i bedzie bs na tego serwa Odnośnik do komentarza
zdzichu808 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Tego się nie da zrobić :/ Niestety bedziesz musiał po 250 otwierac. W sumie to i tak lepsze od recznego zmieniania Ale mógłbyś zrobić poradnik jak go odpalic W grze moge Ci nawet jakos za to zaplacic KK albo jakies eq, wiec jakbyś był zainteresowany to napisz na PW Pozrdawiam Odnośnik do komentarza
FuBu12111 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Trudno nie jest zrobi ,ale wkurza to otwieranie po 250 Odnośnik do komentarza
Niecodzienny Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ref jesli ktos mi powie jak to zrobić zrobie poradnik dla wszystkich i bedzie bs na tego serwa Powiedz mi jak sa zrobione te zaczarowania, kupujesz skrzynke u npc, otwierasz i otrzymujesz zmianki ? Odnośnik do komentarza
FuBu12111 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Kupujesz skrzynke zaczarowań , później w eq klikasz na nią i musisz odpowiedzieć np. na 3*3 dasz poprawną odpowiedź i masz 250 zaczarowań Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.