Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Panda Teemo & Rankedy?

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bry

W obecnej przecenie jest skin do teemo - panda, kupujecie go ? Myslicie ze warto?

Lubie pograc Teemusiem na topie na normalach a na rankedach da rade w silverze 3 ?

Opublikowano

oglądam gościa na twitchu który jest w challengerze i jego main to teemo.Jeżeli dobrze grasz to każdy champ jest OP.Ja teemo osobiście też lubię grać

Opublikowano

Sam skin jest dosyc fajne moze dzwiekow nie zmienia jak super teemo ale za to masz inny wyglad grzybkow ;) W razie potrzeby builda pisz do mnie a zapewnie Ci ze adc bedziesz miec na Grzybka+ Q

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Ja sobie kupiłem :D fajne grzybki ma - takie piramidki z ryżem jak ktoś wdepnie to robi się "dym" !

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

No chyba skina wezme, a co buildu zeby nie robic nowego tematu to

Berserkerki/obuwie maga » zab nashora » maska » rabadon » zhonya » sytuacyjne ,jest ok ?Czasami na poczatku kiedy gram na topie to na poczatku skladam zhonye

Opublikowano

Co do skina to skin bardzo fajny i jak wybucha to taki biały dymek się pojawia.I jak dla mnie 2 najlepszy skin do teemo (1 jest astronauta)

Opublikowano

Ja wbiłem G5 Teemo lajtowo, ale w G5 są już trudności.

Build to: 2 x doran, maska, buty na przebicie, nashor, rabadon/morelo albo odwrotna kolejnosc, zohnya,

Opublikowano

Skin ma ładny art,jest ciekawy klimat oraz ładnie się prezentuje,postać też jest dobra i można nim wiele ździałać.

Opublikowano

Ten bulid jest całkiem ok. tylko ze na początek możesz kupić nashora, skrócenie Cd na teemo jest dobre.

A co do skina to:

- Fajny art

- Dobrze wygląda w grze

- Zmienione grzyby

928011413476457403957.png

Opublikowano

Panda i króliczek, najlepsze jego dwa skiny. Jest na przecenie, ponoć był darmowy za odp. na jakieś pytanie/pytania... O których nie wiedziałam ;/ Sama mam dylemat do kupienia skórki, bo kto wie, co wyjdzie za jakiś czas...

Teemo jest bardzo dobry na topa, jeżeli go ogarniasz to na pewno dasz radę na silver 3 tam grać :p

Opublikowano

Mój main to teemo, ja posiadam Badger Teemo ale Panda to chyba najlepszy skin dla teemka :)

A co do silvera to spokojnie silver ogarniesz tylko uważaj na postacie z doskokiem takie jak Jax i Rengar bo jak doskoczą to możesz szybko paść :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...