Samosznik. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Cześć, poszukuję pluginu do Minecrafta 1.7.2, dzięki któremu po wpisaniu przez MODERATORA/ADMINA komendy /forum - każdemu pojawiła się ustalona wiadomość. Czyli np: Moderator wpisuje komendę /forum, Każdemu graczowi pojawia wię wiadomość na czacie - Adres forum to: xxxxxxxxxxx Zapłacę lajkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K44c Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie jestem pewien, ale chyba da się to ogarnąć w MyCommand Moj serwer Minecraft: K44Craft.Cubehost.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samosznik. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie jestem pewien, ale chyba da się to ogarnąć w MyCommand Jeśli się da, możesz wytłumaczyć - jak? Widziałem ten plugin, jednak nie znalazłem do niego żadnego poradnika po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba669 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 o ile nie ma takiego ale możesz to zrobić w skript bardzo łatwo https://imgur.com/a/kaUjh2y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyl3r Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tutaj masz skrypt. Command /forum: Trigger: Send "Adres forum to xxxxxxxx" to all players Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiestooo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wgraj poniższy skrypt i dodaj permisje skript.forum command /forum: permission: skript.forum trigger: broadcast "&7Adres forum to: &6http://adresstrony.pl/" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K44c Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jeśli się da, możesz wytłumaczyć - jak? Widziałem ten plugin, jednak nie znalazłem do niego żadnego poradnika po polsku. http://www.mpcforum.pl/topic/818376-mega-tut-mycommand/ tutaj masz taki poradniczek Ale myślę, że nie da się tak zrobić, że jedna osoba wpisuje komende, a wyświetla się wszystkim. Na 100% możesz tam ustawić komendę z "typem" wyświetlania tekstu czyli po wpisaniu komendy ./forum graczowi będzie się wyświetlał na czacie tekst, który ustalisz np. "Adres naszego forum: xxx.pl" Moj serwer Minecraft: K44Craft.Cubehost.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samosznik. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 '2': command: /forum type: broadcast-text text: - '&2&l>>> Adres forum:! - ($player) <<<' Zrobiłem sam, do mycommand. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.