Adelut Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Siema. Mam problem z prawym analogiem w grze Fahrenheit. Gra go po prostu nie wykrywa. Kalibracja pada działa, sterowniki so, nie wygrywałem żadnych patchy. Pomocy, na klawiaturze się kijowo gra ;|| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Pad nie kompatybilny z grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmati5 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ja mam zwykłego pada za 20zł i z programem x360ce w wersji 2.1.2.190 działa bez problemu. Jeśli go nie używałeś, spróbuj. Podłącz pada, włącz program, ściągnie podstawowe ustawienia dot. sterowania, nie pomijaj tego kroku. Sprawdź sobie czy wszystkie przyciski działają, czy analogi chodzą poprawnie. Jeśli wszystko jest ok, zapisujesz i możesz wyłączyć program, a pliki konfiguracyjne, które zapiszą się w folderze z tym programem, kopiujesz do folderu z grą, tam gdzie masz plik odpowiedzialny za odpalenie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.