Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] PBE 1/07 Jinx, Gangplank, Renekton, Kog'Maw

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha czemu oni tykają Gangplanka? przecież to takie niewinne gówienko do zabawy jak dla mnie. W sumie i tak ta jedna sekunda różnicy nie robi bo ten dmg i slow jest znikomy.

Jinx nerfiona no no. Zaraz wylew żalu będzie :P A z tego co widzę to próbują buffować Kog'mawa ale bez sensu bo dopóki mu nie dadzą escape'u nikt go nie picknie na poważne gry.

Opublikowano

Jak kurwa można mieć 380hp na początku? Przecież taki draven ma nas na 2 Q -.-

Zaczynają się przypierdalać do mojej jinx. Obstawiam za max miesiąc zrównają z ziemią także shyvane/mundo/luciana i inne postacie które sa najczesciej pickowane

Opublikowano

Jak kurwa można mieć 380hp na początku? Przecież taki draven ma nas na 2 Q -.-

Zaczynają się przypierdalać do mojej jinx. Obstawiam za max miesiąc zrównają z ziemią także shyvane/mundo/luciana i inne postacie które sa najczesciej pickowane

Teraz Jinx prawie jak Anivia z tym, że Anivia ma pasywa XDD. Te jej hp będzie bekowe, że chętnie wezmę do jungli Jarvana i ganka zrobię na 2 lvlu xDDD

Opublikowano

Ale dekle tam jest baza, na pierwszym lv idzie też 82 za 1 lv ... + doran i macie 542 hp na start -.- tyle płaczu , bo liczyć nie umieją ... Nerf bo nerf , mocna jest z tym unieruchomieniem że dojść do niej nie idzie to dostała w tyłek na życiu i tyle. Kog fajnie że lekki buffo , janna ma buffo co to live bo leczy teraz tyle samo praktycznie ale o sekundę szybciej

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Nerf jinx jedynie na hp odczuwalny, zawsze to 1 autoatak ktory możemy otrzymać w early od enemy, gp nerfobuff - szybciej zada dmg, za to slow i wizja będzie trochę trwały, janne powinny zostawić w spokoju, już dość dostała nerfów by teraz ją nerfobuffować.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Przeciez to jest buff gp tluki czytac ze zrozumienirm

ja czekam kiedy dadzą dla gp przeliczniki pod ad na ulta :P

Opublikowano

Szczerze to są tylko takie małe nerfy, Jinx będzie słabsza w early a potem to odrobi, tylko że ult gp będzie o 1 sec krótszy.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Co do GP'ka, to nie zmieniło się nic, jego ult zawsze trał 6 sec. ;)

[Update]: Added a note by Gypsylord saying the Gangplank R change is "just a tooltip update" - it's been 6 seconds.
A jinx na 1 lvl'u będzie posiadać 462 hp, 380 to jest bazowe hp czyli tak jakby lvl 0. :P
Opublikowano

ja czekam kiedy dadzą dla gp przeliczniki pod ad na ulta :P

Jeszcze sobie poczekasz ;P

Nerf Jinx i tak nie odczuwalny, więc gramy dalej ;)

Opublikowano

Haha czemu oni tykają Gangplanka? przecież to takie niewinne gówienko do zabawy jak dla mnie. W sumie i tak ta jedna sekunda różnicy nie robi bo ten dmg i slow jest znikomy.

Jinx nerfiona no no. Zaraz wylew żalu będzie :P A z tego co widzę to próbują buffować Kog'mawa ale bez sensu bo dopóki mu nie dadzą escape'u nikt go nie picknie na poważne gry.

wtf? przecie on nerfa nie dostał...

Szczerze to są tylko takie małe nerfy, Jinx będzie słabsza w early a potem to odrobi, tylko że ult gp będzie o 1 sec krótszy.

Przecie on trwa tyle samo...

Gratuluje czytania ze zrozumieniem.

Świetny poziom użytkowników tego forum.

Chyba że to trolle, słabe.

@edit

Przeciez to jest buff gp tluki czytac ze zrozumienirm

gratuluje, buff xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...