KaVoGaming Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam otóż mam problem z pluginem PLOTMEWięc tak. Zrobiłem nowy świat PLOTME i moi gracze nie mogli wnieść swoich itemów na ten świat. Proszę o porady co mam zrobić . Serwer powstał wczoraj o 12:00 i grało cały czas 10/10 a dziś 3/10 . Proszę o pomoc! ==================== |KAVOGAMING| ====================.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. .:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:. ==================== |KAVOGAMING| ==================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rynichu Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jeśli nie potrzebujesz to usuń MultiverseInventories. Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dCrafters Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jeśli nie potrzebujesz to usuń MultiverseInventories. Nie każ mu usuwać pluginów jak nie masz pewności że go ma. To tak samo jakbym pytał się o permisje do swojego pluginu którego nikt nie zna - każdy wyskoczył by mi z Essentials'em. @topic Lista pluginów ? Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaVoGaming Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Akurat mam Multiverse Inventories Nie każ mu usuwać pluginów jak nie masz pewności że go ma. To tak samo jakbym pytał się o permisje do swojego pluginu którego nikt nie zna - każdy wyskoczył by mi z Essentials'em. @topic Lista pluginów ? Akurat mam MV - Inventories ==================== |KAVOGAMING| ====================.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. .:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:. ==================== |KAVOGAMING| ==================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaVoGaming Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Małe pytanko jak usunąć ze flagi :WG NICK_GRACZA LEFT NOTIFY REGION.Żeby tego nie było ? ==================== |KAVOGAMING| ====================.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. .:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:. ==================== |KAVOGAMING| ==================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyl3r Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 @up Jakoś lepiej to wytłumacz... @topic Będą mogli wnieść, jak dodasz do rangi np. "Gracz" nazwę świata z PlotMe w MV- Inventories. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzezo Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Podaj liste pluginów. Co można stwierdzić bez tego. Jakiś plugin może to powodowac a ty nawet tego nie wiesz? Mój kanał na yt: https://www.youtube.com/user/POLAKprokolski Jestem youtuberem i mam serwer mc 1.7.2 FB+minigry IP: 178.33.52.31:25565 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.