SknerusPl Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam mam pytanie z zarazem problem gdyż zrobiłem sobie stwora w spore w opcji Twórz potem kliknąłem na planetę dałem fazę stwora i tam trzabyło wybrać stwora dałem moje dzieła i nie było tam stwora którego ja stworzyłem a dobrze wiem że go stworzyłem pls help mogę oddać kilka rzeczy za to PLS HELP!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DesoPL Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 A czy zapisałeś po stworzeniu tego stwora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SknerusPl Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tak lecz sęk w tym że w fazie stwora nie mogę tego użyć a w fazie Plemienia i dalej to już mogę HELP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denfae Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Masz zapewne przedmioty które dopiero odblokowujesz w fazie plemienia itp /reflink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.