Oskril Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Sorry bardzo najka nie zarobiła na maszyne nie mamy jak wystartować;/ do kosza ;///// Odnośnik do komentarza
BokserPL Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jakieś ss lub coś z serwera ? Odnośnik do komentarza
Oskril Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 ss'y padły;/ musze to poprawić Odnośnik do komentarza
KeiS Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mavex ? Ten mavex co juz w metina nie gra ? Rozumiem, że enter games? Odnośnik do komentarza
`Mavex Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tak, entergames POLECAM SERWER <33 Jak Oskril dostanie dużo lajków to jakaś ciekawa nagroda na was czeka (na starcie) Odnośnik do komentarza
ambi123 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zapowiada się ciekawie tylko troszke ss z gry i mam kilka pytań -drop broni 75 (gdzie?);p -drop stalek to samo -przepustki będą potrzebne na nowe mapki? -czy będą jeszcze jakieś systemy np. kostiumy czy pety Odnośnik do komentarza
BokserPL Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tak, entergames POLECAM SERWER <33 Jak Oskril dostanie dużo lajków to jakaś ciekawa nagroda na was czeka (na starcie) Nagrody za lajki haha dobre czekam na ss Odnośnik do komentarza
`Mavex Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nagrody za lajki haha dobre czekam na ss No coś jest nie tak, zostało napisane że zostanie to poprawione nie masz się co bać =) Odnośnik do komentarza
Ensero Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 ahhaha mavex stawia serwer uu nic do hooltrasa nie mam ale kurwa GM Najka ta co dupy daje .. pozdro ;D Odnośnik do komentarza
`Mavex Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zapowiada się ciekawie tylko troszke ss z gry i mam kilka pytań -drop broni 75 (gdzie?);p -drop stalek to samo -przepustki będą potrzebne na nowe mapki? -czy będą jeszcze jakieś systemy np. kostiumy czy pety -ripek oraz jakieś silniejsze bossy -standardowo -bez przepustek, trzeba lvl -pomyślimy Odnośnik do komentarza
ambi123 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Myślę więc że dość ciekawie się zapowiada, poza tym nie ma teraz porządnego easy dlatego na pewno zajrzę na serwer Odnośnik do komentarza
OnlyShift Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mavex w teamie, który tylko potrafi hejtować inne serwery nic poza tym, nie polecam. Odnośnik do komentarza
`Mavex Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mavex w teamie, który tylko potrafi hejtować inne serwery nic poza tym, nie polecam. Hejtować? w jaki sposób? Wyrażając swoją opinie o serwerze? Dzięki za opinie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Phoenix. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 1h na dodanie generatora ;-) @Dobra, do 12 ma być gotowa prezentacja ;-) Odnośnik do komentarza
Oskril Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 daj do jutra 12 jakieś problemy mam ... Odnośnik do komentarza
OnlyShift Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Hejtować? w jaki sposób? Wyrażając swoją opinie o serwerze? Dzięki za opinie, pozdrawiam Nie będę wspominał, co było w prezentacji Tineshy i kilku innych serwerów, drażniłeś wszystkich tymi swoimi komentarzami. Zobaczymy jak wypali Twój serwer. Odnośnik do komentarza
*HarryPotter* Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 buahahhah Mavex i prywatny serwer xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jebłem i nie wstaje :DDDDDD Jeden z cyganów będzie kradł wasz hajs Mavex wielki hakier aka bonzo, który liże dupy na każdym serwie by mieć jakieś navi :DDD Nie polecam, ze względu na cygańskie korzenie Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Brak tresci, kosz. ex Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.